![]() |
Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Hayat![]() HaYaT sinirlarinin nerde basladigini ve nerde bitigini bilemedigimiz sonsuzluk icindeki an yada an icindeki sonsuzluk ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat yüzüne çarpan yağmurun şiddetinde, Hayat soğuk bir sonbahar akşamı saçlarını karıştıran rüzgarda, Hayat sabah olmayacağını düşündüğümüz uzun gecelerde, hayat kelebekdir ![]() ![]() ![]() hayat nedir nedir ki anne bir oyun bir masal değilmi kırıldı bak oyuncaklarım ömrüm bitti sevdam gitti inan ben hiç byümedim ki ![]() ![]() ![]() Hayat bir çocuğun içten gülümseyen gözlerinde, Hayat yaşam tarzında, Hayat sevdiklerinin gözlerinde, Şarkı başlar ahenksiz, Sessizlik sesi acımasız, HAYAT çığlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kesin keskin olmazlarmı, Güldürmeyen umut mu, HAYAT tereddüt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kopuk kopuk her yerinden, Dökülmüş mozaikler gibi, HAYAT sırıtkan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün yaşadıklarının sadece bir hayal olduğunu hisettirecek kadar boş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmiş, bir yudum su Gelecek, içtikce kanılmayan HAYAT susuzluk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eller sallanmış , Merhabaya elveda, HAYAT kısacık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimine göre başarıda,hırsta,parada,kariyerde, Hayat başarısızlıklarda,korkularda,denemeden öğrenemeyeceklerimizde, Hayat dudaklarında, Hayat idealinde, Hayat burkulan,hasretten kavrulan,göğsünde çırpınan kalbinde, Hayat kuşların kanadının özgürlüğünde, Hayat kızarmış simidin kokusunda, Hayat parmağının ucunda, Kalbinin derinliklerinde, Yaşam felsefende, Yaşamama felsefende, Hayat kirpiğinin ıslağında, Dökülen yaprağın sarısında, Dalgalanan denizin köpüğünde, Hayat bunlar kadar önemli,hayat,kim bilir,bunlar kadar önemsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayat |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hayathayat kelebekdir ![]() ![]() ![]() Emeğine sağlık canım teşekkürler paylaşım için ![]()
|