|
|
Konu Araçları |
azime, bilgileri, büyükçekmece, gürpınar, ilköğretim, istanbul, okulu, yılmaz |
Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BüyükçekmeceGürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: GÜRPINAR AZİME YILMAZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ADNANKAHVECİ MAH İSTCADSAĞLİK OCAĞİ YANİ NO:10 GÜRPİNAR/BÜYÜKÇEKMECE Telefon Numarası: 2128802166 Faks Numarası: 2128806104 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|