![]() |
Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş ! |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş !Bakterilerin genleriyle oynayarak ilk 'yaşayan bilgisayarları' yapmayı başardılar ![]() Amerika’dan bilim adamları, bakterilerin genlerini değiştirerek “yaşayan bilgisayar” yaptı ![]() ![]() Kuzey Carolina ve Batı Missouri Devlet Üniversitesi’nden matematikçilerin ve biyologlar, E ![]() ![]() Bu matematik problemi farklı boyutlarda ve yanık bir bölümü olan krepleri içeriyor ![]() ![]() Bu deneyde, araştırmacılar DNA parçalarını krep olarak kullandı ![]() ![]() ![]() Yaşayan bilgisayarların ilk prototiplerinden olan bu bilgisayarların birçok kullanım alanı bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş ! |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş !emeğine sağlık canım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş !Ben teşekkür ederim jasmine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
haticee
|
![]() Cevap : Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş !yok canm o kadarda değil :sm_sleep:paylasım için teşkrler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Bilim Dünyasını Karıştıran Buluş !nasıl oluyor yah ben anlamadım:):):) paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|