![]() |
Bir Buluş Buldum Ne Yapmalıyım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Buluş Buldum Ne Yapmalıyımselam herkese ben bölünebilmeyle ilgili yeni bir formül buldum hemde öyle bir formülki akılların donacağından eminim yani bir sayıyı örneğin 13 emi böleceksiniz yada 7,8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu formül sana söylüyor bu förmül ile istediğin en büyük sayılara bölebilirsin allah ne kadar büyükki bir sayıyı 4e bölmek için formül ararken şöyle bir dua ettim yarabbi bana öyle bir formül ilham etki bölünebilmedeki bütün sayılar için geçerli bir formül olsun dedim çalıştım kurcaladım 4 ve 8 ile alternatif bölünme formülleri bulduktansanra bu mükemmel formülü buldum bir sayıyı 4 ile bölerken sayıyı bölmeden hiç bir şey yapmadan direk çıkartıyor x=4k olduğunu aynı şekilde 8 de öyle 7,11,13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerçekten bu formülün nedenli pratik ve kolay olduğunun entresan ve tuhaf olduğunu göreceksininz bunn yanında altın formül deyecek kadar değerli bir formül buldumki yukarıda anlattığım gibi bütün sayıalrı ilgilendiren bir formül ![]() internetten araştırdım yok böyle bir formül ![]() yanlış anlamayın şimdi diyeceksinizki ballandıra ballandıra anlatıyor buluşunu hayır öyle değil belkide bu formül o denli güzelki belkide azdır bu anlattıklaım ![]() bunu nasıl değerlendirebilirim bunun için bir fikri olan varsa sevinirim |
![]() |
![]() |
|