![]() |
N'olur Üzme Beni....!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
N'olur Üzme Beni....!!!Üzme beni, sakın üzme yüreğimi… Seni sevdi ya hani bir kere, bunu fırsat bilip sakın kırma, kırdıkça umursamamazlık yapma hayatımın adamı ![]() Bu yüzden n’olur üzme beni ![]() Sen erkek olansın sevgili, sensin yüceltecek kalbimi yada… Yada sensin aslında bir anda yerle bir edecek tüm senli düşlerimi ve sevgimi… Yani yine sensin yüceltebileceğin kalbi parçalayabilecek güç sevgili ![]() Parçalama kalbimi… Üzme beni, n’olur üzme sevgili… Sen her üzdüğünde bir parça ben daha kaybolur karanlık sularda ve yavaş yavaş soğuk sulardaki boğuluşunu izler çaresiz yitip gitmiş ruhum da; gözlerimde yağmurlar usul usul gider ellerim ellerinden yar ![]() Yar soğuk sulara esir etme yüreklerimizi… Bırakma ellerimi sevgili, göster bana anlayamadığım sevgini ![]() Gitmeme izin verme, erkek olan yanını bu anda çıkar işte ve tut sıkıca kollarımdan ![]() ![]() ![]() Verdiğin değeri göstermek zor gelmesin sana sevgili, erkek olan verdiği değerle gösterir sevgisini… Başkaları varken de yüceltmesini bilmezse sevdiğini, ne kadın görür yerini ne dünya anlar adamın kalbindeki kadının yerini ![]() Silikleştirme görebildiğim yüreğini, silikleştirme gözlerimdeki gözlerini ![]() Seviyorsan, bunu sadece bana değil başkalarına da göstermekten çekinme n’olur, çekinirsen eğer sorgulamaya başlar kalbim çünkü… Çünkü o zaman neredeyim ben soruları çıkar gün yüzüne de çıktıkça biraz daha geriye çekilir kalbim ![]() ![]() ![]() Çok şey değil ki istediği kalbimin ![]() ![]() ![]() Sen erkek olansın sevgili, sensin yüceltecek kalbimi yada… Yada sensin aslında bir anda yerle bir edecek tüm senli düşlerimi ve sevgimi… Yani yine sensin yüceltebileceğin kalbi parçalayabilecek güç sevgili ![]() Bu yüzden lütfen üzme beni ![]() ![]() ![]() alıntı
|