![]() |
Özgen Köyü Silopi Şırnak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgen Köyü Silopi ŞırnakÖzgen Köyü Silopi - Özgen Köyü Hakkında - Özgen Köyü Tanıtımı -Özgen Köyü Resimleri İlçe: SİLOPİ - İl: ŞIRNAK Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgiler Nüfus 330 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 73400 Alan Kodu 0486 Yönetim Coğrafi Bölge Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Şırnak İlçe Silopi Web Sitesi Özgen, Şırnak ilinin Silopi ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köy, Hacı Ahmet Soysal tarafından kurulmuştur ![]() Kültür Köyün gelenek ve görenekleri hala mevcuttur ![]() Coğrafya Şırnak iline 90 Km ![]() ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 550 2000 330 1997 382 Ekonomi Köyün ekononomisi başta tarım (mısır,pamuk ,buğday,mercimek,arpa,v ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - Nihat Soysal 2004 - H ![]() 1999 - H ![]() 1994 - Osman Tetik 1989 - Osman Tetik 1984 - Osman Tetik Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır ve eğitim veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|