![]() |
Düş Bitmeden Sen Bitme... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Düş Bitmeden Sen Bitme...![]() Gözlerini gördüm önce uzaktan, aklimi basima hep dar eden gözlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürürken sana, düsündüm; insan kac kere bu kadar mutlu olur ki, olur mu ki? yarinsiz qelmeLerim var ayak ucumda, sonu sana cikan, sonrasi buqünden qitmis ![]() ![]() ![]() ![]() Feneri uzakliklarda söndürdügüm, hani gitmesem dedigim, otobüs camlarina es bir hüzün çikmazi ![]() ![]() ![]() ![]() Cok uzaktaydim belki herseyden, sana yakinken, en büyük siradanlikLari terkettim biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bir rüyaydi ama inandim ![]() ![]() ![]() ![]() nisan yagmuru dedikleri bu muydu, icinde kaliyor insanin ![]() ![]() ![]() ![]() gitmeliyim diyorum, ayagimda dügüm qibi sözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() gitme dedin mi hatirlamiyorum bile, ne cok an var kayboldugum, bulma beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden her ayrilisimda bir yanim senle kalacak biliyorum ve kalbimdeki agri, su düslerime giren yara bu yüzden hic kapanmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Veda etmeyi sevmiyorum demis miydim? her qecenin sabahi var, var da; senin olmayi özledim diyor içim ve bu söylem hep uzun sürüyor simdilerde ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaptin bana? O aksam otobüsten bozma servis araciyla evime dönerken, sanki hayat durmustu ve yarin sabah yeniden uyanmak isteyeceqim hic bir sebebim kalmamisti ![]() ![]() ![]() ![]() yine de beni kandirmasina izin verdim icimdeki çocugun ![]() ![]() ![]() ![]() hakliydi biliyorum, güzeldi çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Bak burdayim simdi, ne kadar uzaktayim ![]() ![]() ![]() ![]() Aklimda kaLan o ´´öpücükLer ve çay´´ anlarinin kurdugu, dayanilmaz ic cekisLerLe beraber ![]() ![]() ![]() ![]() Ne cok seyin özetidir aslinda iç çekmek ![]() ![]() ![]() ![]() Ne qeldiyse onu yazmak istedim, basit bir kac sözLe anlatmak istedim, duru olsunLar istedim, o unutulmayanlar qibi, ne iyi ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Üzülme sakin, kisa yasamisLikLar hic yasamamis oLmaktan daha iyidir demis miydim? simdi teselli diyeceksin belkide, baska ne varki diyecegim ben de avutacak ![]() ![]() ![]() ![]() Ölelim mi beraber, yada bosver uyuyalim mi yine ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hatira olacak unutma, bir gün alakasiz bir yerde karsimiza çiksin istedim ve yine ben istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Bil ki,
icimde hep ömürLük bir sevda büyütecegim, , ve gün gelecek, sana bir daha gitmemek üzere geleceqim ![]() ![]() alıntı
|