|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okçular, okulu |
Okçular İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okçular İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarOkçular İlköğretim Okulu Hakkında - Okçular İlköğretim Okulu Tanıtım - Okçular İlköğretim Okulu Resimleri - Okçular İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okçular İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1964 yılında açılmıştır Yıllarca eski okul binasında hizmet vermiş olup şu anda yeni binada eğitim öğretime devam etmektedir Yeni Okulumuz 1997 yılında yapılmış tek derslik ve bir müdür odasından oluşmaktadır Yeterli derslik olmadığı için Ana Sınıfı geçici olarak Muhtarlığa ait prefabrik binada eğitime devam etmektedir Okulumuzun Dinar'a olan uzaklığı 35 km?dir Okuma yazma oranı %95 civarındadır![]() Okçular İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: (272) 366 10 36 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okçular Köyü Okulun Web Adresi: http://dinarokcular meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 413227@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Okçular İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|