![]() |
Çanakkale Atatürk'ün Gizemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün GizemiYer: Çanakkale Atatürk'ün Gizemi İngilizler Çanakkale'de Anafartalar grubunu mağlup edip de cepheyi sökemeyince yeni bir harekete giriştiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kireç Tepe'yi tutmak emrini alan askerler, bulundukları yerden çıkmakta tereddüt içindeydiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçlerinden biri cevap erdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askerler durur mu, onlar da Kumandanları'nın arkasından ileri atıldılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün Gizemiçanakkalede şehitlikleri gördüm , orada vatan için canını veren okadar çok şehidimiz varki, hepsinin ruhu şad olsun ![]() başkumandan mustafa kemal atatürk önderliğinde zoru başardılar teşekkürler ultimatom |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün GizemiHangi kitabta yazıyor bu hikaye ve nereden alıntı yapılmış ogrenebilirmıyiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün GizemiHangi kitabta yazıyor bu hikaye ve nereden alıntı yapılmış ogrenebilirmıyiz çanakkale Atatürkün gizemi diye gogle girersen , birçok sitede bu hikayeyi okuya bilirsin, veya atatürkle ilgili kitapları okursan yine bulabilirsin ,yeterki iste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün GizemiÇanakkale destanı saymakla bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternet sitelerinde Topal Osman Ağa ile ilgili geniş bilgiler bulabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün GizemiAtatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun ![]() bize bu vatanı armağan ettiler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün GizemiEvet Didem kardeş dediğin gibi araştırdım öğrendim yalnız yazının nereden alıntı yapıldığı hangi kitabtan alındığı kaynak olarak belirtilmemiş o yüzden her yazılana hemen inanmak yanlış olsa gerektir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Atatürk'ün Gizemia-yan arkadaşım araştırıp öğrendiğinize sevindim ![]() Çanakkaleye gittiğimde şehitlikleri, çanakkale abidesini bizzat gördüm Çanakkale Atatürk'ün Gizemi, yazısını oradada okumuştum doğruluğuna emin olabilirsin |
![]() |
![]() |
|