Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soru1 sene önce karaciğer kist hidatik ameliyatı oldum

Soru:"1 Sene Önce Karaciğer Kist Hidatik Ameliyatı Oldum"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"1 Sene Önce Karaciğer Kist Hidatik Ameliyatı Oldum"

merhaba ben yeni uye oldum siteyi inceledim ama benim hastaligim hakkinda aydinlatici bir cevap bulamadim 1 sene once karaciger kist hidatik ameliyati oldum ameliyattan sonra sadece birkez ultrasyon cekindim ve daha sonra kontrole gitmedim simdi benim rahatsizligim ameliyat yerimde zaman zaman agri oluyor cok fazla ayakta kaldigim zaman dolastigim zaman daha cok agiriyor acaba tekrarlama riski varmi bu kistlerin bir de bu ameliyat gebeligi engellermi?24 yasindayim 5 aylik evliyim Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim iyi gunler diliyorum

UzmDr Alaattin OZTURK

1309 11:28:41

Bu hastalık tekrar edebilir Bunun tesbiti için USG yaptırmanız yeterli Ameliyat sonrası ağrı olabilir Yara yerinde enfeksiyon, fıtık yoksa önemli değildir Bu ameliyat gebeliğinizi engellemez, ama nüks için kontrol olmanız gerekir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com