![]() |
Her Hayal Bir Başlangıçtır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Hayal Bir BaşlangıçtırHer Hayal Bir Başlangıçtır Yazısı - Her Hayal Bir Başlangıçtır Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları -Dur!elini kolunu sallayarak buraya girebileceğini mi sandın ufaklık? -Sizi zaten ben yönetiyorum,sizden izin mi alacağımı sandınız? -Sen hayal kuruyorsun ufaklık,sen kimsin bu orduyu yönetmek kim ![]() -Ben sizin komutanınızım,ve sana emir veriyorum bana annemi bul!!! -Nasıl girdin sen bu alaya? -Şu duvarın altındaki deliğe sığabilecek boyuttayım ![]() -Eeee köpekleri de nasıl aştın sen? -Sağ olsun annemin yaptığı ekmek arasını hiç sevmezdim ama ilk defa işime yaradı ![]() -Çocuğum çık çabuk dışarıya uğraşamam şimdi seninle ![]() -Asıl sen çık,komutanına nasıl böyle karşı gelebiliyorsun ![]() -Asker,al şu çocuğu da ailesine ulaştır uğraşamayacağım şimdi bu veletle ![]() -Tamam,şimdi gidiyorum ama geri döndüğümde burada kalmak için sen bana yalvaracaksın ![]() Askerlerden biri çocuğun durumunu görünce:Üzülme ufaklık bazen böyle sert komutanlar da olabiliyor ![]() ![]() Çocuk:Sen iyi bir askere benziyorsun,döndüğümde seni terfi ettirebilirim ![]() Asker kendi oğlunu hatırlayarak:Çok yaşa be ufaklık sen olmasan belki de bugün hiç gülmeyecektim ![]() Çocuk sinirli ve üzgün bir şekilde eve döndüğünde evdeki herkes onu heyecanla bekliyordu ![]() Annesi:Oğlum nerdesin,aramadığımız yer kalmadı,kayboldun diye yüreğimiz ağzımıza geldi,nasıl da yok oldun birden ortadan ![]() Çocuk:Anne senin pazar alışverişini bekleyemeyecek kadar çok işim vardı geldim işte ![]() Dedesi çocuğun kulağına fısıldayarak:Neredeydin yine afacan,söyle bakalım ![]() Çocuk:Tamam ama anneme söylemeyeceğine söz ver ![]() Dedesi:Ayıp ettin ufaklık ne zaman ispiyonculuk yaptım ![]() Çocuk hüzünlü bir sesle olan biteni anlattıktan sonra yaşlı adam çocuğun başını okşayarak:Eminim ki bir gün sen o alayın komutanı olacaksın dedi ![]() Zaman su gibi akıp geçmişti,bu küçük afacan büyümüş,okumuş yüzbaşı olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni affediyorum,gidebilirsin ama bundan sonra kimsenin hayalleriyle dalga geçmemeyi öğrenmişsindir sanırım ![]() Ümit Zafer Bağcı |
![]() |
![]() |
|