Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlangıçtır, hayal

Her Hayal Bir Başlangıçtır

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Hayal Bir Başlangıçtır

Her Hayal Bir Başlangıçtır Yazısı - Her Hayal Bir Başlangıçtır Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları

-Dur!elini kolunu sallayarak buraya girebileceğini mi sandın ufaklık?

-Sizi zaten ben yönetiyorum,sizden izin mi alacağımı sandınız?

-Sen hayal kuruyorsun ufaklık,sen kimsin bu orduyu yönetmek kim

-Ben sizin komutanınızım,ve sana emir veriyorum bana annemi bul!!!

-Nasıl girdin sen bu alaya?

-Şu duvarın altındaki deliğe sığabilecek boyuttayım

-Eeee köpekleri de nasıl aştın sen?

-Sağ olsun annemin yaptığı ekmek arasını hiç sevmezdim ama ilk defa işime yaradı

-Çocuğum çık çabuk dışarıya uğraşamam şimdi seninle

-Asıl sen çık,komutanına nasıl böyle karşı gelebiliyorsun

-Asker,al şu çocuğu da ailesine ulaştır uğraşamayacağım şimdi bu veletle

-Tamam,şimdi gidiyorum ama geri döndüğümde burada kalmak için sen bana yalvaracaksın

Askerlerden biri çocuğun durumunu görünce:Üzülme ufaklık bazen böyle sert komutanlar da olabiliyorDiyerek çocuğun gönlünü yapmaya çalıştı

Çocuk:Sen iyi bir askere benziyorsun,döndüğümde seni terfi ettirebilirim

Asker kendi oğlunu hatırlayarak:Çok yaşa be ufaklık sen olmasan belki de bugün hiç gülmeyecektim

Çocuk sinirli ve üzgün bir şekilde eve döndüğünde evdeki herkes onu heyecanla bekliyordu

Annesi:Oğlum nerdesin,aramadığımız yer kalmadı,kayboldun diye yüreğimiz ağzımıza geldi,nasıl da yok oldun birden ortadan

Çocuk:Anne senin pazar alışverişini bekleyemeyecek kadar çok işim vardı geldim işte

Dedesi çocuğun kulağına fısıldayarak:Neredeydin yine afacan,söyle bakalım

Çocuk:Tamam ama anneme söylemeyeceğine söz ver

Dedesi:Ayıp ettin ufaklık ne zaman ispiyonculuk yaptım

Çocuk hüzünlü bir sesle olan biteni anlattıktan sonra yaşlı adam çocuğun başını okşayarak:Eminim ki bir gün sen o alayın komutanı olacaksın dedi

Zaman su gibi akıp geçmişti,bu küçük afacan büyümüş,okumuş yüzbaşı olmuştuKader bu ya günün birinde olayın geçtiği o alaya atanmıştıÇocukken yaşadığı olaylar ona bir ders olmuştu ve o olayı hiç unutmadığından görevine sadık çok iyi bir asker olmuştuBizim yüzbaşı alayda gezerken o komutana rastlamış,komutanın rütbesinden daha rütbeli olduğu için yüzbaşını gören komutan hemen selam durmuş ve emredersiniz komutanım diye bağırmışBizim yüzbaşı:Ben sana sizi zaten ben yönetiyorum dememiş miydim?Adam bir şey anlamamışYüzbaşı olayı en baştan anlatınca komutan ne yapacağını bilemez hale gelmişYüzbaşı:Hayatta kimsenin hayalleriyle dalga geçme,insan hayalinin peşinden pes ermeden koşarsa elbet bir gün o hayaline kavuşur ve senin gibiler de böyle ne yapacağını bilemez hale gelir

Seni affediyorum,gidebilirsin ama bundan sonra kimsenin hayalleriyle dalga geçmemeyi öğrenmişsindir sanırım

Ümit Zafer Bağcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com