![]() |
Kuskus Kazablanka |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuskus KazablankaKuskuslu Kuzu - Kuskus Kazablanka Nasıl Pişirilir - Kuskus Yemekleri ![]() Malzemeler: 500 gr kemikli kuzu parça et 1 yemek kaşığı margarin 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 paket kuskus 1 çay kaşığı tuz, karabiber 3 adet domates 2 adet yeşil sivri biber 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 tatlı kaşığı safran 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 diş sarımsak 2 adet orta boy havuç 1 adet orta boy kabak 1 çay kaşığı kuru sarı üzüm 2 yemek kaşığı dolmalık üzüm Yemeğin Tarifi Önce orta boy bir tencerede erittiğiniz margarinle birlikte kuskusları 2-3 dakika karıştırarak kavurun ![]() ![]() ![]() Öte yandan kemikli parça etleri bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Üzerine zencefil ve safranı ilave edip, karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kuskusu geniş bir servis tabağına aktarıp, üzerine sebzeli eti yerleştirin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|