Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
budu, kebabı

Buğu Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Buğu Kebabı



Buğu Kebabı Tarifi - Buğu Kebabı Nasıl Yapılır - Buğu Kebabı Malzemeleri



Buğu Kebabı




Malzemeler


1 KgKemiksiz Kuzu Kuşbaşı

40 Adet Arpacık Soğanı

1 Baş Sarımsak

3 Adet Domates

1 Tatlı Kaşığı Kekik

¼ Paket Margarin

Tuz

Karabiber


Hazırlanışı


Arpacık soğanları soyulduktan sonra kuşbaşı kesilmiş kuzu etiyle birlikte bir tencereye koyalımMargarini de ilave edip ocağa koyunRendelediğiniz domatesi ve ayıkladığınız sarımsak,tuz,karabiber ve kekiği tencereye ilave edip bir defa karıştırdıktan sonra kısık ateşte hiç ağzını açmadan 2 saat kadar pişirin

Not:Tencerenin ağzı eğer sıkıca kapanmıyorsa hava almaması için tencerenin üstüne yağlı bir kağıt konduktan sonra kapağı kapatılmalıd


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.