Kuzu Şiş Kebabı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Şiş KebabıKuzu Şiş Kebabı Tarifi - Kuzu Şiş Kebabı Yapılışı - Kuzu Şiş Kebabı Nasıl Yapılır - Kuzu Şiş Kebabı Malzemeleri Fileto tarafından yağsız, sinirsiz et hazırlanır İzin verilirse tuz, soğan suyu sıkılır İyi yanmış mangal kömürü ateşinde şişte pişirilir 2 Tarif 10 parça kuşbaşı şişlik et 1 tane dolmalık biber 1 küçük domates Tuz Et sinirsiz, yağsız olmalıdır Şişe geçecek kadar küçük parçalar halinde hazırlanır Şişe bir et, bir parça domates, bir et bir parça biber şeklinde dizilir Orta ateşteki ızgara üzerinde, tercihan iyi yanmış mangal ateşinde pişirilir |
|