Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gittiğin, mutlu, yerde

Mutlu Ol GİttİĞİn Yerde..

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlu Ol GİttİĞİn Yerde..

Mutlu musun şimdi gittiğin yerde? Yüzün gülüyor mu bari eskisi gibi? Çekip giderken buralardan habersizce,aniden,hiç düşündün mü ardında bıraktığın beni? Unutursun diyorsun Kolay değil,kolay değil öyle çabucak Kolay değil fakat bu demek değildir ki biraz zaman alacak Çünkü imkansız seni unutmak

Karanlıklar içinde,yapayalnız Arabeski de sevmem aslında,yaşam tarzım halime dönüşürken yavaş yavaş arabesk yaşamak Sevmek,bir ömrü paylaşmayı göze alıp üstelik,kaç günün kaldığını bilmeden,cesaret işi Her baba yiğidin harcı değil bir ömür paylaşmayı göze alarak ve sevilmeden sevmek,sevilmese de onun varlığından haberdar olmaktan mutlu olmakYolları,dağları sözün özü mesafeleri aşmak,bir nefeste Yüzünü göremeyeceğini bilerek yüzünü unutamamak ne demek bilir misin sen? Ben de bilmiyordum,ama öğrendim yüzünü unutamayarak

Mutlu ol gittiğin yerdeÇünkü yer yüzünde gittiğin her yer,sen geldin diye mutlu olacaktır Yüzünde güller açacaktır yeryüzünün Olur ya,gözlerin dolar gibi olursa bir gün,kalbin az biraz sızlar,gözlerin dalıp giderse uzaklara;hiç çekinmeden yolla hüzünlerini Kalp kırıklarımın arasında yer bulurum onlara da elbet,üzme kendini

Mutlu ol gittiğin yerdeBir kara parçası kadar olamadım diye sitem ederim kendime,sen bakma bana O yer ki sen geldin diye mutlu,ben, sen gittin diye bir o kadar harap Belki bir gün,bir toprak parçası olduğumda ben de,ve sen gelip bilmeden bastığında üstüme,mutlu olurum o gün,geldiğin yer benim diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com