Nasıl Giyinmeyelim Önerileri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasıl Giyinmeyelim ÖnerileriNasıl giyinmeyelim önerileri Spor-şık bir tarzım var Yazın hemen herkes elbise veya şort giyiyor Ama ben ikisini de tercih etmiyorum![]() ![]() Ne yapmalıyım? Şık ve farklı olmak için kesimler büyük önem taşır Siyah skinny bir pantolon, vücudunuza tam oturuyorsa, stilinizi anında güzelleştirir Bunun dışında kesimi ve kumaşıyla farklılık yaratan bir ceketi çok daha basit bir tişörtle birleştirerek kontrast kurabilirsiniz Böyle bir tarzda aksesuarlar göz alıcı olmalıdır![]() ![]() 27yaşındayım Bankacıyım Kıyafetimin belli sınırlar içinde kalması lazım Yaşıma ve işime uygun bir stil için yardımcı olabilir misiniz?Aynı eteği iki farklı kişi giyip bambaşka iki tarz yaratabilir Bunun sırrı detaylarda saklıdır Mesela kalem bir eteğe hava kazandırmak için kalın bir kemer ve şık topuklu ayakkabılar en uygun detaylardır Böylece 'ciddi' bir etek bir anda zarif sınıfına girer![]() ![]() Son olarak renk katacak takıları da mutlaka kullanmalısınız![]() ![]() Şortlara bayılıyorum Ama bir tek plajda kullanabiliyorum Çok spor ya da çok abartılı olmayan bir stili nasıl yaratabilirim?Şort, yaz için hem pratik hem de şık bir seçim Günlük hayata adapte etmek için ilk dikkat etmeniz gereken noktaysa şortun boyu Mini bir şort gerçekten de şehir yaşantısına uygun olmayabilir Spor bir parçayı şık bir bluzla tamamlayarak şık-spor orantısında esprili bir kontrast yaratabilirsiniz Renkleri de dengeli kullanmanızda ve canlı renkleri eleyip pastel tonlara yoğunlaşmanızda fayda var![]() ![]() Kilo problemim var Bu yüzden sürekli siyah giyiyorum Ama 19 yaşında 'matem'de gibi gözükmekten mutsuzum Lütfen yardım edin![]() Kilo problemi kendinizi bir renge mahkum etme nedeniniz olmamalı Artık büyük bedende çok renkli stiller yaratmak mümkün Yeter ki cesur olun! Siyahla daha iyi hissediyorsanız, bu rengi sadece sorunlu bölgede kullanın Eğer basenleriniz genişse alt kısımda, eğer üst kısmınız iriyse tişört, bluz olarak![]() ![]() Ama diğer parçalar renkli olmalı " Birdenbire renk kullanamam" diyorsanız, o zaman aksesuarlarınızı renklendirmekle başlayabilirsiniz![]() ![]() |
|
Nasıl Giyinmeyelim Önerileri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasıl Giyinmeyelim Önerileri4 farklı yere 4 farklı kıyafet İşyerinde, sahilde, tatilde ve ya gece gezmelerinde en rahat giysileri seçmek aslında o kadar da zor değil Birkaç ufak şeye dikkat etmelisiniz sadece…Alışverişin sonu yok, biliyoruz! İndirim fırsatları bizleri daha da düşüncesizce alışverişe itiyor Sadece ucuz diye alışveriş yapmak hepimizin yaptığı en büyük hatalardan Sonra da alınan onca kıyafet, etiketleriyle gardıroplarda giyilmeyi bekliyor Herhalde hepimizin başına gelmiştir![]() ![]() Bunun için en akıllıcası indirim fırsatlarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirmek En güzeli bir liste yaparak sadece o listedeki parçaları arayışa çıkmanız Onun dışındaki hiçbir şeye dokunmamanız "Evet, yapabilirim!" diye başlayarak alışveriş listenizi hazırlayın Son indirim fırsatlarından çok uygun fiyatlara ihtiyacınız olanlara sahip olabilirsiniz Bu son fırsatlardan işe giyilebilecek ciddi, yaz geceleri için şık ve iddialı, plaj için hafif, tatil için kullanışlı ve hafta sonu için rahat kıyafetler seçtik Akıllı alışverişler!İş ciddiyeti Yaz aylarında işe giderken en rahat ve kullanışlı kıyafet elbise Sıcak havalarla baş etmeye çalışırken aynı zamanda şıklığınızı da koruyacaksınız Topuklu ayakkabıyla kombinasyon yapabileceğiniz gibi bantlı sandaletler de çok uygun olacaktır, işte kullanacağınız çantanın da büyük olması kullanış rahatlığı sağlayacaktır![]() Tatil keyfi Tatilde en çok giydiğimiz parçalardan biri Yaz hafifliği Plaj kıyafetinizin en önemli parçası, üzerinizde güzel duracak mayo ya da bikinidir Tek parçaların bu yaz çok moda olduğunu hatırlatalım Üstelik mayolar neredeyse her vücut tipinde çok şık duruyor Plaj çantanız, sandaletleriniz ve tuniğinizle sizden şıkı yok![]() ![]() ![]() Cuma rahatlığı Cuma özellikle yaz aylarında tatilin başlangıç günü gibi Hatta 'casual friday' yani 'rahat cuma' işyerlerinde giderek yaygınlaşıyor Cumaları işe giderken kanvas pantolon giyebilir, üzerine ince bir gömlekle çok şık olabilirsiniz Elinize alacağınız el çantasıyla geceye de devam edebilirsiniz
|
|
|
|