![]() |
Şu umut dedikleri.... |
![]() |
![]() |
#1 |
kutlubyr
|
![]() Şu umut dedikleri.... Allah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın
![]() ![]() Arkadaş Savaşın en kanlı günlerinden biri ![]() ![]() İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar ![]() - Teğmenim ![]() arkadaşımı alıp gelebilir miyim? ![]() ![]() Delirdin mi? der gibi baktı teğmen ![]() ![]() ![]() - Gitmeye değer mi? ![]() ![]() ölmüştür bile ![]() ![]() ![]() ![]() Asker ısrar etti ve teğmen "Peki " dedi ![]() ![]() ![]() ![]() İnanılması güç bir mucize ![]() ![]() döndü ![]() ![]() ![]() ![]() - Sana değmez, hayatini tehlikeye atmana değmez,demiştim ![]() ![]() ![]() - Değdi teğmenim ![]() ![]() ![]() - Nasıl değdi? dedi teğmen ![]() ![]() ![]() - Gene de değdi komutanım ![]() ulaştığımda henüz sağdı ![]() ![]() Onun son sözlerini duymak, dünyaya bedeldi benim icin ![]() ![]() Ve arkadaşının son sözlerini hıçkırarak tekrarladı: - Jim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şu umut dedikleri.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Şu umut dedikleri....:) bazen böyle oluyor dostum arkadaşım dediği insanın her ne olursa olsun arkasından koşacağına emin oluyor fakat insan hayatında malesef bir elin parmaklarını geçmiyor yinede umut her şartta umut ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Şu umut dedikleri....Allah kendimize kuvvet versin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Şu umut dedikleri....teşekkürler paylaşımınız için:)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Şu umut dedikleri....Şu Jım kısmını Mehmet yapsak daha güzel olur:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Şu umut dedikleri....:)) bana uyar :)) Hatta istersen Jimcik de yapabiliriz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|