Sizce nasıl ? |
11-25-2006 | #1 |
Gözyaşı
|
Sizce nasıl ?seni ne yağmurlar,seller koparabilir kalbimden nede deli gibi esen fırtına çünkü bir ağacın toprağa kök salması gibi bağlandım sana Benim sevgim bir kulun kalbine karışır girerse allah onun cesedini cehenneme haram kılar Bir mezarcı olsaydım seni toprağa değil kalbime gömerdim sevgilim Nasıl zorsa batan güneşi durdurmak geçen ömrü geri getirmek ve haykırılan duyguları susturmak işte onlardan daha zor seni kalbimden çıkarmak Pazartesi_Bakıştık Salı _Konuştuk Çarşamba_Anlaştık Perşembe_Gezdik Cuma _Öpüştük Cumartesi_Tartıştık Pazar _Ayrıldık Someone misses you Needs you Worries about you Lonely without you yts love I love you Asi serseri ağlarsa kimse susturamaz serseri giderse kimse durduramaz serseri severse kimse ayıramaz ve herkez benim gibi serseri olamaz |
11-29-2006 | #3 |
[KAPLAN]
|
Paylaşımın için sağol cevdet Asi serseri ağlarsa kimse susturamaz serseri giderse kimse durduramaz serseri severse kimse ayıramaz ve herkez benim gibi serseri olamaz (En kalitesi buydu bana göre) |
02-21-2007 | #6 |
Ergenekon
|
"Benim sevgim bir kulun kalbine karışır girerse Allah onun cesedini cehenneme haram kılar" Sevginin ötesinde bir duygu bu Paylaşımın için teşekkürler |
|