Kendi Şiirlerim |
10-08-2006 | #1 |
TEOMAN
|
Kendi ŞiirlerimYAŞAMAK NİÇİN Hasretimsin sen bir ümit misali Yamaç boyundan atılan bir taş gibiyim sensiz Düşüyorum uçurumlardan sarılarak hayaline Ölümüm senle olacaksa razıyım ölmeye Haydi sarıl artık rüyalarımda da olsa boynuma Sevişmek istiyorum sabahlara dek gözlerinle Ölmek tek seçenek ise razıyım senle ölmeye Hayat yaşamımızın açıldığı uzun dünya koridoru Sen bir ucundasın ben diğer ucunda Koşmak istiyorum sana,geleceğime,sevdiğime İzin vermiyor yüreğimdeki pranga Ölmek senle olmak demekse razıyım ölmeye Seni sevmek kısıtlanan özgürlüğümse Özgürlüğün zincirlerini artık kırmak gerek Ve sensiz yaşamak, yaşamak demekse Ellerim ellerinde seninle ölmek yegane seçenek Sensizde olsa seni sevmek bir tanem Tek yaşam dalım onu da keserlerse Koparırlarsa yüreğimden bağlanan zinciri Çekerlerse kalbimden kalbine giden hayat fişimi Ölmek demek sana kavuşmak olur birde Seversem deliler gibi sevmek için varım Seni Kaf dağının ötesine ulaştırmak için Bulutları yatağımız yapmak için Hayallerimi gerçekleştiremeyeceksem Söylesene sevgilim yaşamak, yaşamak niçin? Faruk(teoman)