Formattan Sonra Yavaşladı |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Formattan Sonra Yavaşladıslm arkadaslar 512 ram 256 ekran kartı olan bılgısayarım var cok ıyıydı sonraları bır vurıs yuzunden format attım sp2 ıle sımdı cok agır oldu neden olabılr yardımlarınız bekleıyorum cok caresızım arkadan art arda format attım duzelır dıye ama hep aynı benım bılgısyarımdan cok daha kotu ozellıklere sahıp bılgısayarların donmadıgı oyunlarda donuyo yardım lutfen |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Formattan Sonra Yavaşladıriskdelisi Nickli Üyeden Alıntı slm arkadaslar 512 ram 256 ekran kartı olan bılgısayarım var cok ıyıydı sonraları bır vurıs yuzunden format attım sp2 ıle sımdı cok agır oldu neden olabılr yardımlarınız bekleıyorum cok caresızım arkadan art arda format attım duzelır dıye ama hep aynı benım bılgısyarımdan cok daha kotu ozellıklere sahıp bılgısayarların donmadıgı oyunlarda donuyo yardım lutfen Formatı yenileiyn ama bilgisayarınızdaki her şeyi istisnaız her şeyi silin diğer dosyalarınıza virüs bulaşmıştır formattan sonra sonucu bildirin, olmazsa başka bir yol deneriz |
10-25-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Formattan Sonra Yavaşladıtesekkur ederım kardes yıne deneyım ıstıyorsan ama ben herseyı sıldım zaten hemde rahat 5 kez cd de bır problem olmuş olabılrmı acaba yanı cd den kaynaklanan bır sey sp2 cd sı ıle atmıstım |
10-25-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Formattan Sonra Yavaşladıhımmmmmmmm hızlandırıcı program kullanıyodunda oda formatta silinmiş olabilir bence |
|