Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Makaleler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahım, eyleme, mhmt, paşaoğlu

Eyleme Allahım - Paşaoğlu Mhmt

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eyleme Allahım - Paşaoğlu Mhmt

Eyleme Allahım - Paşaoğlu mhmt

Eyleme Allahım!

Yine bir ramazanı şerife eriştirdiği için Rabbımıza hamdı senalar olsun

Mübarek ramazanın son on günü içerisin de çok tuhaf duygular içerisindeyim
Bu ramazan benim için çok hikmetli ve bereketli geçti şimdiye kadar nüfus kağıdımda yazan Müslüman kimliğimi daha iyi idrak ettim ve diyebilirim ki
yeniden İslama , Allah'a ve kurana sığındım
Diyeceksiniz ki şimdiye kadar Müslüman değilmiydin? Müslüman’dım elhamdülillah ama ben bu kimliğin farkına yeni vardım
Müslüman olmanın gereği sadece bir kâğıdın küçük bir yerinde dini İslam diye belirtilmesi olmadığını fark ettim
Müslümanlık deyince artık aklıma namaz geliyor, Kur'an geliyor hazreti Muhammed (SAV) geliyor
peki onlar bu kimliği kazanmak için ne yapmışsa, benimde Müslüman’ım diyebilmek için en az onların yaptıklarının yüzde onunu bile yapmam gerekmez mi?
Yoksa sadece müslümanım demekle bu iş olup bitiyor ve ben kendimi kurtarabiliyor muyum?
Hayır kurtaramaz! Hiç kimseyi de kurtaramayacaktır da
Ve ben kurtuluşu seçiyorum
Allah'a sığınıyorum, kur'ana sığınıyorum, hazreti Muhammede (SAV) sığınıyorum, başka sığınılacak gölgesinde barınılacak bir yerde bilmiyorum
Allah'ım sensiz ve dinsiz İslamiyetsiz hiç kimseyi bırakma Ben sana teslimim Bu teslimiyet kundaktaki bir çocuğun anasına olan teslimiyeti gibi
beni ve tüm Müslümanları bir ananın yavrusunu şefkatle sevgiyle bağrına bastığı gibi bağrına bas Bizi yolundan ayırma, Kur'anın ve Resulünün hadimleri et Bir kıtmire verdiğin derecenin yüz binde birini bana da bahşet Rabbim
Sen her şeyden münezzehsin, sen rab bil aleminsin kapına geldim boş çevirme Allahım

Senden sadece seni istiyorum Ne mal, ne de mülk, yalnızca seni ve sevgini istiyorum, bunu benden esirgeme Allahım
Beni ve soyumdan gelecek olan hiç kimseyi sana, vatana, islama asi kullarından eyleme
Eyleme Allahım! Eyleme Allahım ! Eyleme Allahım
AMİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com