Sesim Çıkmıyor Doğru... |
12-01-2009 | #1 |
cansel
|
Sesim Çıkmıyor Doğru...Ortada hayatlar var Ortada gerçekler İnsanların doğruları var Birinden diğerine değişen doğrular Herkesin kendi doğrusundan yola çıkarak oluşturduğu fikirleri var Bu fikirler dahilinde eleştirme hakkı olduğunu düşündüğü başkaları varSeyircisi olduğum bu düzene zaman zaman oyuncu olarak katıldığım olmadı değil Eleştirmişliğim, doğrularımın göreceliğini unuttuğum, en iyiyi ben biliyorum sandığım zamanlarım oldu Olmadı değil Ama yaralamadım hiç Çok söyledim, çok anlattım ama hiç niyetimi bozmadımUnuttum ben İnsan yaralamayı Doğru bildiğimi dayatmayı Gördüm ki tüm doğrularım gün gelip yanlış oluyor kendi gözümde bile Körü körüne bağlandığım felsefelerimi yaktığımda anladım her şeyin değiştiğini Doğruların yalana, yalanların doğruya döndüğünü Aşkların nefret, nefretlerin aşka dönüştüğünü Şimdi susuyorum İzlemek daha kolay oynamaktan Kabullenmek daha kolay direnmekten "Sesim çıkmıyor doğru ama bağırsam kime ne faydası var?"İçinden gelene güvenmek gerek Kendine güvenmek gerek Ama"Bedelli mutluluklar düzeninde, yüreğe güvenmek değil kolay"
12-01-2009 | #2 |
Cloud
|
Cevap : Sesim Çıkmıyor Doğru...Çok qüzeldi teşekkürler