Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğunuzun, destek, dilekçe, eğitimden, için, vereceğiniz, yaralanması, ücretsiz, örneği

Çocuğunuzun Ücretsiz Destek Eğitimden Yaralanması İçin Vereceğiniz Dilekçe Örneği

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğunuzun Ücretsiz Destek Eğitimden Yaralanması İçin Vereceğiniz Dilekçe Örneği

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne çocuğunuzun ücretsiz destek eğitimden yaralanması için vereceğiniz dilekçe örneği:

Tarih

TC

VALİLİĞİ/KAYMAKAMLIĞI

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne

İlgi: Özel Eğitim Masraflarının Karşılanması

Velisi bulunduğum [çocuğun TC kimlik numarası] TC kimlik numaralı kızım/oğlum [çocuğun adı] Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlanan Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği uyarınca, özel eğitime muhtaç bir kız/erkek çocuğudur Kendisinin eğitimi [Özel Eğitim Kurumu’nun adı] nezdinde gerçekleştirilmektedir [Özel Eğitim Kurumunun adı]’n aylık eğitim masrafı [eğitim ücreti tutarı] YTL’dir Söz konusu meblağı karşılayacak ekonomik güce sahip bulunmamaktayım Bu sebeple, ilgili mevzuat uyarınca velisi bulunduğum [çocuğun adı]’un özel eğitim masraflarının devletçe karşılanmasını arz ederim

Saygılarımla,

İsim Soyadı

İmza

Adres

Telefon Numarası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com