|
|
Konu Araçları |
çocuğunuzun, destek, dilekçe, eğitimden, için, vereceğiniz, yaralanması, ücretsiz, örneği |
Çocuğunuzun Ücretsiz Destek Eğitimden Yaralanması İçin Vereceğiniz Dilekçe Örneği |
10-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuğunuzun Ücretsiz Destek Eğitimden Yaralanması İçin Vereceğiniz Dilekçe ÖrneğiRehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne çocuğunuzun ücretsiz destek eğitimden yaralanması için vereceğiniz dilekçe örneği: Tarih TC VALİLİĞİ/KAYMAKAMLIĞI Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne İlgi: Özel Eğitim Masraflarının Karşılanması Velisi bulunduğum [çocuğun TC kimlik numarası] TC kimlik numaralı kızım/oğlum [çocuğun adı] Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlanan Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği uyarınca, özel eğitime muhtaç bir kız/erkek çocuğudur Kendisinin eğitimi [Özel Eğitim Kurumu’nun adı] nezdinde gerçekleştirilmektedir [Özel Eğitim Kurumunun adı]’n aylık eğitim masrafı [eğitim ücreti tutarı] YTL’dir Söz konusu meblağı karşılayacak ekonomik güce sahip bulunmamaktayım Bu sebeple, ilgili mevzuat uyarınca velisi bulunduğum [çocuğun adı]’un özel eğitim masraflarının devletçe karşılanmasını arz ederim Saygılarımla, İsim Soyadı İmza Adres Telefon Numarası |
|