Sevgili Öğretmenim Anaokulu-Bitlis |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgili Öğretmenim Anaokulu-BitlisSevgili Öğretmenim Anaokulu-Bitlis Sevgili Öğretmenim Anaokulu Hakkında Sevgili Öğretmenim Anaokulu Tanıtım Sevgili Öğretmenim Anaokulu Bitlis Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sevgili Öğretmenim Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sevgili Öğretmenim Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sevgili Öğretmenim Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİTLİS / MERKEZ Adı: SEVGİLİ ÖĞRETMENİM ANAOKULU Adresi: MERKEZ ÇAMSİTESİ MEVKİİ BİTLİS Okul Telefonu: 434 226 13 04 Okul Müdürünün Telefonu: 0505 223 33 40 Web Adresi:Bitlis Merkez-Sevgili Ögretmenim Anaokulu Okulumuz 07 Mayıs 2007 tarihinde , Resmi Bağımsız Anaokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır Binamız ; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından , yaptırılmıştır Toplam 5000 m2'lik bir araziye sahip olan okulumuz , bina olarak 462m2 'lik bir alan kaplamaktadır 5 derslikli olan okulumuzda ; müdür odası ,mutfak ,4-6 yaşa göre düzenlemiş öğrenci tuvaletleri ve personel tuvaleti bulunmaktadır Okulumuzun ısınması kömür ile çalışan kalorifer ile sağlanmaktadır Tüm sınıf ve yemekhane ısınmaları klima ile desteklenmektedir Tüm sınıflarımızda okul öncesi eğitim seti , evcilik köşeleri , kukla köşesi ,fen ve doğa köşesi ile sınıf kitaplıkları ve muhtelif oyuncakların yanı sıra her sınıfımızda TV, VCD player bulunmaktadır Sevgili Öğretmenim Anaokulu olarak felsefemiz , öğrencilerimizin her birinin farklı olduğu gerçeğinden hareketle ; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda onlara sevgiyi , paylaşmayı , araştırmayı , öğrenmeyi öğretmektir |
|