Athena Grubu Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Athena Grubu Şarkı Sözleri 2Dön Baba Dönelim - Athena İşte karşımda Ne deseler boşuna Anlaması zor Çok zor olsa da Kolaydan lokma olma Vurduk en dibe Söyle şimdi nereye Yol almalısın Ufak ufak yerine Sıyrıl da gel buraya Dön baba Dön baba dönelim Nedeni yok Sebebi yok sorma Dön baba Dön baba dönelim İşte karşımda Ne deseler boşuna Anlaması zor Çok zor olsa da Kolaydan lokma olma Yaklaş yanıma Bir çift sözüm var sana Başı sonu bir Geçmişine baksana Yalan söyleme bana Dön baba Dön baba dönelim Nedeni yok Sebebi yok sorma Dön baba Dön baba dönelim Koşa koşa gel İhtiyacım var sana Başı sonu bir Geçmişine baksana Yalan söyleme bana |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Athena Grubu Şarkı Sözleri 2Beyoğlu - Athena Beyoğlu'nda gezersin gözlerini süzersin Sevdiceğim yavrucağım niçin niçin beni üzersin Mavi gözlük takarsın çok canları yakarsın Sevdiceğim yavrucağım niçin niçin beni üzersin Gel gel gel bana gel bana gel Gel gel yanıma yanıma gel |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Athena Grubu Şarkı Sözleri 2Bak Takılmana - Athena Kendini suçlama Suçlamaktan vazgeçsen diyorum Uyan çık artık o kafadan Daha da fazla uzatmadan Dostum içinden geçenleri Tutmasan diyorum Yüzüme baka baka konuşsana Biraz biraz anlatsana Haydi haydi takma kafana Haydi haydi takma kafana Sallaya sallaya Bak takılmana Hepsi boşu boşuna Hep boşu boşuna Hep boşu boşuna Her şeyi şimdi şu anda Silebilsen diyorum Zamana karşı yarışmadan İyisini kötüsünü ayırmadan Sinirini bozma gelir geçer Kırmızı muhabbetler Gel atalım her dakikaya Herşey yolunda inan bana Haydi haydi takma kafana Haydi haydi takma kafana Sallaya sallaya Bak takılmana Hepsi boşu boşuna Hep boşu boşuna Hep boşu boşuna |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Athena Grubu Şarkı Sözleri 2Aşk Meşk Yok - Athena Kalk gidelim burdan Herşey başlamadan Kalp kalbe karşıymış derler Takmam ki! Ben hiç bilmem Bu işlerden anlayanlardan çok Kafanı yorma, aşk meşk yok! Gelseydin kendin bana Herşeyin en başında Bir daha başlasa da Fark etmez boşuna Bir defa olsan da Ağlamak zor ama Elimden gelse de İnan çok zor Değmez bil ki Bu işlerden saklanmak çok zor Bin kez beddua etsen de boş Gelseydin kendin bana Herşeyin en başında Bir daha başlasa da Fark etmez boşuna Bu yüzden ağlamak nafile Silmek zor Fazla uğraşma Hiç gerek yok Gelseydin kendin bana Herşeyin en başında Bir daha başlasa da Fark etmez boşuna Gelseydin kendin bana Herşeyin en başında Bir daha başlasa da Fark etmez boşuna Aşk meşk yok Aşk meşk yok Aşk meşk yok Yok yok yok yok! |
|