Duy Figanımı |
08-15-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Duy FiganımıHey aşk duy sesimi Bir deli divaneyim Figanımı götür dağlar ardına Ey aşk dediğim geleyimmi Senden alacağım çok iken Vereceğim var içimdeki coşkulardan Söyle geleyimmi Ey rüzgar dinle hele Sevgiliye uzak diyarlardan birindeyim Özgürlüğüne kat beni Özlem ile yoğrulmakdayım duy figanımı Az biraz getir yarin nefesini Ey yağmur dur hele Usul usul penceremdem süzülme Bulutlardan haber beklerim Gönlüme bir serinlik ver hele Ey yaz akşamlarının ateşli yıldızları Her nerde nasıl parlıyorsan bu gece daha bir güzel ışılda sıcaklığından ver sevgilinin tenine Desinki "bu beden yanmakda bir gülyanaklının hasretiyle" Ey gökyüzünün sultanı mehtap; Sen ki; sevdaları dillendiren, Şiirleri kendine secde ettirensin Gizleyesin o selvi boylu yarimin gözlerini O gözlerki ruhuma ateş, aşkıma ilhamdır Bu çılgınının gönülde dert niye Ben yanarım aşk ile Anlatırım sevdamı meşk ile Yazılara dökerim zevk ile Görenler okusun şevk ile Tüm dostlar muhabbet etsin keyf ile alıntı |
Cevap : Duy Figanımı |
08-15-2009 | #2 |
peri
|
Cevap : Duy Figanımıyuregıne saglık olsun abım benımmmmm
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : Duy Figanımı |
08-15-2009 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Duy FiganımıEy rüzgar dinle hele Sevgiliye uzak diyarlardan birindeyim Özgürlüğüne kat beni Özlem ile yoğrulmakdayım duy figanımı Az biraz getir yarin nefesini Paylaşım için teşekkürler Yüreğine sağlık