Ölüm Kokuyorsun İşte...~Kaçak Cadı~ |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölüm Kokuyorsun İşte...~Kaçak Cadı~Ölüm kokuyormuşun meyer ben aşk sanmışımtım O masum bakışlarında sevgi var sanıyordum Oysa masum bile bakmıyormuşsun Senn ' Gülünce aydınlandı yine dünyam derdim ya; Şimdi diyorum gülme öyle ölüm kokuyor gülüşün 23511899jpg İçim yanıyor ey yar hissetmiyormusun ? Hiç Biri benim için ağlıyor demiyormusun # Yokluğun/varLığın öLümlerden beter !! Senle başlayan her satır başı Ölüm ölüm ölüm Sonu yok başı yok sen-li cümlelerin ~ Adınla başladığım her söz adınla bitiyor ; Adınla bittirdiğim her söz yeni bir söz yazdırıyor bitmitmiyor işte bu yüreğin sana haykırışları ## Ne söylesem faydasız ne kadar haykırsam boş biliyorum ellerinsin ellerde kalmalısın !! ; -belkide el oLan benim halelinin olmalısın sen ## Peki ama ben ne zaman haram oldum ki sana ?? bukadar çok severken haram denir mi bana ~ Ölüm kokuyorsun işte ölüm !! Şaşırtıyorsun doğru bildiklerimi Gitmelisin gitmekte istiyorsun zaten Kal diyemem dememeliyimde zaten !! Ama öyle bir bakıyorsun ki ölü-me bile bile koşasım geliyor ! |
|