Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derken, hatırladım, unuttum

&Quot;Unuttum&Quot; Derken Hatırladım..

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Unuttum&Quot; Derken Hatırladım..

Desem ki aşklar yarım kaldığı için özlenir
Yalan
Aşk yaşandıkça özlenendir
Rüzgar değildir içimi harlayan, özlemindir her akşam pencereleri zorlayan Kavuşmak aşkın nefesi olsa da, kavuşamamak ecel sedyesinde can çekişmek bilesin "Ha geldi, ha gelecek" derken bir türlü son nefesi verememektir göresin
Desem ki kış geldi, havada dondurucu bir soğuk, insanlar evlerinden çıkmıyor
Kediler hariç
Bu şehrin en cesuru onlar
Kediler, her şeye inat yine aynı asaletiyle bak oradalar Ne açlık, ne soğuk, ne başka birşey isyan ettirip, intihar ettirmiyor onları İşte aşk böyle bişey sevgili Tüm zorluklara rağmen, aynı yerde durabilmek
Küçükken karlı havalara aşıktım çünkü annem karlı havalarda asla dışarı bırakmazdı Ama ben yine de penceremin kenarına oturur, saatlerce izlerdim arkadaşlarımı En üyük hayalimdi; kara dokunup kardan adam yapmak
Olmadı
Şimdilerde çok kar yağdı, defalarca karda yürüdüm, hatta koşup, yuvarlandım Kardan adamlarım bile oldu kocaman kocaman Ama hiçbiri o pencereden bakan çocuğun içindeki özlemi azaltmıyor, hiçbiri o zamanki kadar tatlı ve güzel olmayacak, olmuyor da
Aşkta öyle
İlk defa seversin birini, belki kavuşamazsın, belki hiç duyuramazsın, yer bitirirsin kendini Sonra aradan zaman geçer hafta ay yada yıl her neyse Belki çok sevdiklerin olur, seni çok severler Ama yine de dönüp "Ondan çok sevdim" derken, karşılaştırdığın da hala odur
Ve bilirsin hiç bir aşk, artık onun gibi olmayacaktır Mazinin en görkemli yerine kurulup, her seferinde karşına çıkacaktır
Aşk "unuttum" derken başlayandır
En olmayacak yerimizden yara alırken, akan sızıntıyı görmemeye çalışırken Hiç olmayacak şeylere gülerken, kahkahalarının arasından, bir damla sessizce akar gözlerinden
İşte odur, sevgilinin adını yazan yanaklarına
Gülümserken akan damlalardır, haber veren ondan sana
Gecelerce döktüğün yaşlar acizliğini anlatır Ama o damla "sevmiştim" der, kıvrıla kıvrıla
saadet bayri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com