Şeytan'ın Dna'sı |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeytan'ın Dna'sıİncinmiş bir notaydım, kapına dayanmıştım adım, soyadımın şehzadesiydi sonrasını tahmin edenlere çektiğim en mağrur nah hareketiydi ölümü bu kadar sevişim gözlerinden siyah dinler yaratan dünya sevimsizdi ha ******! Tüm alışkanlıklar yalandan sancılarla ve orantısız orospularla üzerime üzerime geliyordu gözlerimi açamıyordum, ağlıyordum gözlerimi kısıyordum, göremiyordum gözlerimi yiyordum, doymuyordum gözlerimi bulamıyordum, ağlıyordum gözlerimi açıyordum, göremiyordum gözlerimi kapatıyordum, göremiyordum gözlerimi kırıyordum, özlüyordum gözlerimi yürüyordum, anlamıyordum gözlerim anlamaya yetmiyordu Yalnızca karanlık ve karanlıkça yalnız çocukluğum alkol komasındaydı ölü doğmuş bir çocuğa giydirilen şeytanın romantizmi, şeytanın ütopik teni, şeytanın dna’sı, şeytanın soğuk ve mutsuz hali! 19 Kasım 1984 benimle aynı gezegeni paylaşmaya hazır milyarlarca insan ve insanların yüzünde darmadağın gülüşler 19 Kasım 1984 gözyaşlarım kelime kelime mezarıma şimdiden: şairdi, şiirin azraili lütfen! 19 Kasım 1984 Böyle zamanlarda nasıl davranmam gerektiğini anlatmamışlardı dünyalı gibi davranan tanrının çocuklarıydık Annemin ellerinde, babamın gölgesinde az önce öldürüldüm Kaan Özer |
|