Ben De Pek Masum Değilim Hani!.. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben De Pek Masum Değilim Hani!..Ben De Pek Masum Değilim Hani! Ben de pek masum değilim hani; Bazen hayallerimde uçuyorum Belki bir hırsız gibi uykunu bölüyorum Anlıyor musun bilmiyorum ki o anı? Bir hayalet gibi sana geliyorum Uyuyorken sen, alnından öpüyorum Ben de pek masum değilim hani; Bazen hayallerimde uçuyorum Belki bir şaki gibi yolunu kesiyorum Hatırlıyor musun bilmiyorum ki o anı? Hani bazen kırlarda yürüyorsun ya yalnız, Bir hayale dalıp gidiyorsun ya amansız Bir kelebek görürsün ya ellerine konan Ne olur, okşa onu, alınmasın Ben de pek masum değilim hani; Bazen hayallerimde uçuyorum Bir yıldız misali gökyüzüne çıkıyorum Yaşıyor musun bilmiyorum ki o anı? Hani bazen, uykun kaçar ya ansızın; Bakarsın ya, gökyüzüne dalgın dalgın Bir yıldız kayar ya ansızın; beyaz mı beyaz, Mavi mi mavi gözlerinle yakaladığın O yanıp, sönen ışık benim, yanaklarında Ne olur, dokun ona, kararmasın Ben de pek masum değilim hani; Bazen hayallerimde uçuyorum Bir kara bulut olup da çıkarım göklere Sağnak bir yağmur gibi düşerim saçlarına Hani dolaşırım tararken parmaklarına; Ne olur, atma yere, kurumasın Ben de pek masum değilim hani; Bazen hayallerimde uçuyorum, Bir kuş olup da yuva yaparım kalbine; Yem veriyorsun; su veriyorsun bülbülüne Ne olur, söyle dikenine, acıtmasın! İncinirim, muhtacım, hasretim sevgine Hasan Bahar |
|