Nasıl Kıydın |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasıl Kıydınneyin pesine heves sardi hafifligin, hangi sözlerle kandi, parcalanasi kalbin? kör olasi gözlerin, isil isilmi bakti onada icin nasil aldi? Nasil aldin koynuna? pesinde oldugun bir zaafmiydi bir gecelik? bir gece icinmi yiktin hayatimizi? bukadar ucuzmuydu senin nefesin? hani yüreginde tasiyordun beni heryerde? beni neden cikarip atmadin kalbinden, serefsizce sevisirken? beni nasil sahit edebildin igrenc sahnelere? Namussuz bir geceyi nasil yakistirdin hayatimiza? nasil layik gördün beni soysuz bir sevdaya? gururumu basima tac etmistim ben seni, serefini serefsizce nasil harcadin? öpüp anlima koydugum ellerin nasil deydi ihante? ölürdümde söz ettirmezdim özüne sözün sözümdü özün özümdü alnin lekesi canimin bedeliydi benim anlima lekeyi sen, senmi sürecektin? benim serefimin bedeli ne? senden baskasi haramdi bana, benden baskasi haramdi sana kabus görsek rüyamizda, utanirdik anlatmaya kabustu elimiz baska ele deyse uyaninca sükür ederdik allaha sarilirdik birbirimize korkuturdu bizi bu rüya ayirma bizi allahim diye dua ederdik elin nasil deydi baska bir tene? icin nasil cekti kokusunu Benziyormuydu tenin kokusu benimkine Saclari dalgalimiydi benimki gibi Benziyorumudu gülüsü benimkine Basini döndüren neydi? Ne? Ya gözleri? Ucurum kadar derinmiydi? Kayipmi oldun? Boguldunmu icininde? Bilmiyormuydun ayrilacagimizi? Planladinmi o sogukkanlica bitisimizi? Giderken kac kere baktin ardina Kapiyi cekerken hissettigimi yoklugmu? Bilmiyormuyudun bu kapi sana birdaha acilmayacak Nasil baktin gözlerine Nasil layik gördün bedenini benim tertemiz hayallerime? Hangi maskeyi takten o masum yüzüne? O güzel gözlerin nasil bakti baska bírine? Öpüp anlima koydugum ellerin nasil deydi ihanete? Nasil? Nasil? |
|