Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
450, en şişman, hedef, içerisinde, iki, istiyor, kilo, olmak, yıl

&Quot;En Şişman&Quot; Olmak İstiyor...! Hedef İki Yıl İçerisinde 450 Kilo Olmak

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;En Şişman&Quot; Olmak İstiyor...! Hedef İki Yıl İçerisinde 450 Kilo Olmak

Amerika'da yaşayan 42 yaşındaki Donna Simpson, iki yıl içerisinde 450 kilo olmak istiyor

Bu amacına ulaşmak için günde 12 bin kalorilik bir diyet uygulayan Simpson, sağlığının yerinde olduğu konusunda ısrar etse de, market alışverişine çıkarken özel bir tekerlekli sandalye kullanıyor

"Favori yemeğim sushi, bir oturuşta tam 70 büyük parça yiyebiliyorum" diyen Simpson, "Tatlıları da çok seviyorum, en sevdiğimse donutlar" sözleriyle "iştahını" açıklıyor

XXXXXXXL (evet, tam yedi X) giysiler giyen bir çocuk annesi kadın, olabildiğince çok aburcubur yiyip, olabildiğince az hareket ediyor

Şimdiden Guinness Rekorlar Kitabı'na "dünyanın en şişman annesi" olarak giren Simpson, 2007 yılında 241 kiloyken doğum yaptı

Kızının riskli doğumu esnasında tam 30 görevlinin çalışması gerekti
Şu anda sadece altı metre yürüdükten sonra, oturup dinlenme ihtiyacı duyan kadın, "450 kilo olmak istiyorum" diyor ve ekliyor: "Ancak zor olacak Kızımın peşinden koşturmak bana kilo kaybettiriyor"

Simpson'ın erkek arkadaşı 49 yaşındaki Philippe de, daha fazla yemek yemesi için ona "destek" oluyor

Philippe, şişman insanlar için kurulmuş internet sitesinde Donna'yla tanışmış
Donna, Philippe sadece 68 kilogram ağırlığında olsa da, kendisinin kilo almasını çok sevdiğini söylüyor

Hedefine ulaşmak için günde 12 bin kalori alan Donna (ortalama bir kadın, günde ancak 2 bin kalori alabilir), yemek için haftada 750 dolar harcıyor
Donna'nın geliriniyse, kurduğu internet sitesi sağlıyor

Bu siteye üye olan erkekler, onu yemek yerken izlemek için para veriyorlar
Donna bu durumu şöyle açıklıyor:

"Ben yemek yemeye, insanlar da ben yerken izlemeye bayılıyorlar Bu insanları mutlu ediyor ve kimseye zarar vermiyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com