Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dalgalı, düzeleştirilir, düzeltilir, kıvırcık, sac

Dalgalı Saç Nasıl Düzeltilir? Kıvırcık Saç Nasıl Düzeleştirilir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saçlarımızdaki moleküller arası bağların ısı etkisi ile açılması ve böylece saç düzleşmesini sağlamaya yönelik bir uygulama bu Aslında bunun için özel üretilmiş saç bakım aletleri var piyasada

Buna rağmen ben arada yapıyorum bu dediğinizi acil durumlarda mecbur kalırsam Ancak saçlarımızın sağlığı için pek de doğru bişiy olduğunu düşünmüyorum Sonuçta saçların nemini alıyor bu uygulama ve çabuk kırılmasına sebep oluyor sürekli yapılırsa Ayrıca bunu denerken yardımcı birilerinin olması iyi olur yanınızda Tek başına yapmaya kalkarsanız, sıcak ütü ile kendinize zarar verebilirsiniz ( örneğin kulağınızı yakabilirsiniz )

Bu arada ütünün sıcaklık derecesinin de çok fazla olmaması gerekiyor,benden hatırlatması

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com