|
|
Konu Araçları |
dersler, fakültesinde, görülen, işletme, nelerdir |
İşletme Fakültesinde Görülen Dersler Nelerdir? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İşletme Fakültesinde Görülen Dersler Nelerdir?üniversitede görülen dersler nedir? ayrıca kıbrıs uluslar arsı çift diploma ve çift yabancı dil eğitimi veren işletme bölümü mü daha iyidir yoksa marmara almanca işletme mi? |
İşletme Fakültesinde Görülen Dersler Nelerdir? |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İşletme Fakültesinde Görülen Dersler Nelerdir?Alıntı: ffulya´isimli üyeden Alıntı üniversitede görülen dersler nedir? ayrıca kıbrıs uluslar arsı çift diploma ve çift yabancı dil eğitimi veren işletme bölümü mü daha iyidir yoksa marmara almanca işletme mi? Bence marmara almanca işletme daha iyi işletme Fakültesinde Görülen Dersler 1 Sınıf genel muhasebe genel işletme davranış bilimlerine giriş hukuka giriş iktisada giriş genel matematik temel bilgi teknolojileri 2 Sınıf muhasebe uygulamaları ticaret hukuku yönetim organizasyon kamu maliyesi istatistik iktisat teorisi Aİve İnkılap Tarihi 3 Sınıf türk vergi sistemi iş ve sosyal güvenlik hukuku finansal yönetim maliye muhasebesi pazarlama yönetimi yönetim bilgi sistemi yabancı dil 4 Sınıf uluslararası işletmecilik insan kaynakları yönetimi muhasebe denetimi ve mali analiz sermaye piyasaları ve finansal kurumlar stratejik yönetim girişimcilik türk dili |
|