Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağavni, çileli

Çileli Ağavni

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çileli Ağavni

Çileli Ağavni

Ağavni olduğu yerde donup kaldı Dipsiz kuyuların en dibinde gibi hissediyordu kendini Kör ve sağır olmuştu Yaşıyor muydu, ölmüş müydü, haberi yoktu Ağlamadı, kendini yerden yere vurmadı, haykırmadı Sacını başını yolmadı, dövünmedi, ağıt yakmadı Ayakta, öylece durdu Boş gözlerle, ifadesiz bir yüzle, ağır ağır sallanarak durdu
Magar da artık Ağavni’ye bakamıyordu
“Bir gece hepimizi dışarı çıkardılar Karanlığın içinde dağ bayır yürütmeye başladılar Çavuşlardan biri benim çocukluk arkadaşımdı, Hasan Evlenirken yardım etmişliğim de vardı ona Yanıma yanaşıp sessizce sıranın en sonunda kalmamı söyledi Dediğini yaptım O da yanımda yürüdü
Heyecandan sesi titriyordu Sanki o anı yeniden yaşar gibiydi
“Bir süre sonra bana ‘yavaş yavaş geride kal, sonra da kimselere görünmeden ayrıl, kendini tepelere vur! Can pazarı bu!’ dedi Söylediklerine inanamadım ama bu fırsatı bana herhalde Allah verdi deyip uygun bir anda bir taşın ardına gizlendim İyice uzaklaştıklarına emin olunca da tepeye doğru kaçıp bir kayanın ardına saklandım Biraz sonra arka arkaya silahlar patladı Her şeyi gözlerimle gördüm Günlerdir saklanıyorum Ne yapacağımı bilmiyorum Sıra köydekilere de gelecek Kaçıp gitmek, güvenli bir yer bulmak gerek…”

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com