Topbaş: Aldığımız Dersler Var |
03-30-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Topbaş: Aldığımız Dersler VarTopbaş: Aldığımız dersler var Seçim sonuçlarını değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''Bu sonuçlardan alacağımız dersler ve uygulayacağımız bir çok proje var'' dedi Topbaş, ''Burada kazanan millet olmuştur, Türkiye olmuştur'' ifadesini kullandı AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''Milli irade sandığa yansıdı'' diye konuştu Partisinin her kademesinde görev yapan, bu sabah erken saatlerde sandık başlarına kadar giden, halen seçim kurullarında çalışmaları takip edenlere teşekkür eden Topbaş, diğer siyasi partilerin mensuplarına da gösterdikleri fedakarlık, demokrasiye karşı sorumluluktan dolayı teşekkür etti ''Burada kazanan millet olmuştur, Türkiye olmuştur'' diyen Topbaş, bütün siyasi partilerin, her bir adayın, kente ve ülkeye bir şeyler katmak adına yetki istediğini vurguladı Topbaş, ''Özellikle kendi açımdan baktığımda bu şehir bana belediye başkanlığı gibi çok onurlu bir görevi yükledi 5 yıl gece gündüz demeden, bütün öz benliğimle bu onurlu görevi taşıyarak hizmet etmeye çalıştım Geriye baktığım zaman gerçekten bu kente çok şeylerin verilmiş olduğunu, bir mimar gözüyle görmekteyim'' dedi Kadir Topbaş, bunu takdir eden, sandık başına giden her yurttaşa teşekkür ederek, şunları kaydetti: ''Oy vermiş olsun, olmasın, bizi desteklemiş olsun veya olmasın herkese teşekkür ediyorum Böyle bir onuru, bir görevi tekrar üstlenmek üzere adım attığımda, bu sonuçları haliyle vatandaşımızın takdirine bırakmış idik İstanbul siyasi hayatında ilk kez, ikinci kez belediye başkanı olma onurunu yaşıyorum Türkiye'yi taşıyan, dünyaya karşı sorumlu olan böyle bir kentte ikinci kez ve bir rekor diye tabir edilen belediye başkanı olma konusunda son gelen değerlendirmelere baktığımızda bunu onurla görüyorum Tüm yurttaşlarıma şükranlarımı ifade ediyorum'' |
Cevap : Topbaş: Aldığımız Dersler Var |
03-30-2009 | #2 |
dejavu2009
|
Cevap : Topbaş: Aldığımız Dersler VarTopbaş, ''Milli irade sandığa yansıdı'' diye konuştu Aslında şöyle demek istiyor: "Bizim herkesi satın alabilecek gücümüz var" Gerçi bazı yerlerde o güç bir işe yaramadı O ayrı mesele
03-31-2009 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Topbaş: Aldığımız Dersler Varkatılıyorum |
Cevap : Topbaş: Aldığımız Dersler Var |
03-31-2009 | #4 |
su perisi
|
Cevap : Topbaş: Aldığımız Dersler VarDejavu2009 a bende katılıyorum :) |
|