Arasi Olmayan İki Yaşam |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arasi Olmayan İki YaşamBütün kapılarım açık, bekliyorum içimden çıkıp gitmeni Üşüyorum ayazlarında ve sen beni ölüme sürüklüyorsun Gönderdiğin kördüğümleri çözmeye çalıştıkça beynim Düşüncelerimin yorgunluğu sende dinleniyor bir yandan Fakat bir yandan da yeni kilitsiz kapılara yönlendiriyor Anlayacağın, Aklı bulandıran düşüncelerin kemirgenliğindeyim bu gece, Sözleri yazılmamış bestenin en acıtan notasıyım kendi içimde, Bir yanımda yıldızlar bir yanımda resimlerin var gülerken çektiğim Yıldızlara yeniden anlatıyorum seni uzun zamandan sonra ve Bir yıldızı daha gömüyorum karanlığa, uğruna dilekler dilediğim Ey yar, nedense artık fazla geldiğimi hissediyorum sensizliğe, Katlanması güç Onca zamanın ölümüne tanıklık etmişim seninle Böyle mi anlatmalıydı hayat bana olanı biteni bütün gerçekliğiyle ? Gözlerimin çığlıkları yumruklarımın devirdiği aynaların üstünde Ben bir köşeye sinmişim, zincirlere vurmuşum gönlümü hasretinle Susmak mı yoksa boğazın yırtılıncaya kadar bağırmak mı ? Durmak mı yoksa kalbin duruncaya kadar koşmak mı ? Ve daha nice iki uç nokta arası yaşanmışlıklar var Soruyorum hayata artık, seçsin arası olmayan iki yaşamdan Arası olmayan iki uç noktadan birisini 'SEN' mi yoksa 'BEN' mi |
|