Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kişiliktesiniz, uyurken

Uyurken Hangi Kişiliktesiniz ?

Eski 09-20-2008   #1
Equinox
Icon47

Uyurken Hangi Kişiliktesiniz ?

6 ortak uyku pozisyonu var İşte uyurken yatış pozisyonunuzun anlamları

Fetus/Cenin Yatışı

Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu

KoLLar Yanda Dik Yatış

Çoğu kişi kollarını her iki tarafa sarkıtıp dik şekilde uyuyamaz Bu şekilde uyuyunlar rahat, kalabalığa alışkın, yabancılara güvenen, sosyal insanlardır Buna rağmen, bazen kolay aldanabilirler

YaşLı Duruşunda Yatış

Her iki kolunu kıvırarak ellerini yastığın yanına veya omuz hizasına koyan kişiler doğal insanlardır Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler Düşünceleri zor veya yavaş değişir Bir karar aldıklarında, bunu değiştirmekten hiç çok hoşlanmazlar

Asker Yatışı

Kollar vücudun yanlarında rahat bırakılmış yüz yukarı şekilde, sadece baş sağa sola dönecek şekilde yatanlar, sakin, sessiz, vakur, ağzı sıkı kişilerdir Gereksiz yere konuşanlardan, ortalığı velveleye veren insanlardan hoşlanmazlar Kendilerini diğer kişilerden yüksek olarak konumlandırırlar

Yüzü Koyun (Serbest Düşüş) Yatış

Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın üzerinde olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, topluluk, sürü halinde yaşamayı sever Başkalarından çok kendilerini önemserler Bunun yanında sinirli, huzursuz ve içli, kolay incinen kişilerdir Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler

Deniz YıLdızı Yatışı

Yüz yukarı, kollar başın her iki yanına yastığa konulmuş açık, bacakları sağa ve sola açık biçimde yatanlar iyi arkadaş olurlar Bu tür kişiler her zaman başkalarını dinlemeye hazırdır ve yardım istediğinizde yardımcı olurlar Genellikle ilgi odağı olmaktan hoşlanmazlar

Hangi Pozisyon SağLıkLı?

Sağlık açısından yüzü koyun yatmak sindirimi durdurur,
deniz yıldızı ve asker pozisyonlarında horlama ile sıkça karşılaşılır, kötü uyunmasına neden olur Midenin baskılanmadığı,
kolay nefes alınan düz bir yatış gece boyunca sağlıklıdır Rahat uyku sağlar, horlamayı azaltır Uyuyan kişiler nasıl yattığının farkında olmadığı için, bu şekilde yattıklarında bile çok iyi yku uyumaları her zaman mümkün olmayabilir Bu tür araştırmalarda ayrıca, çoğu insanın uyku pozisyonunu değiştirmekten hoşlanmadığını da ortaya koyuyor Buna göre insanların sadece % 5'i her gece farklı bir pozisyonda uyuduğunu belirtiyor

Cevap : Uyurken Hangi Kişiliktesiniz ?

Eski 09-20-2008   #2
sudenaz

Cevap : Uyurken Hangi Kişiliktesiniz ?

paylaşım için tşkler bakıyorum karar veremiyorum ki ben hangi gruba giriyorum diye ben çok dlei yattığım için hepsinden azcık var=)
tekrar tşkler equinox

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com