Tahir İlköğretim Okulu Eleşkirt Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tahir İlköğretim Okulu Eleşkirt AğrıTahir İlköğretim Okulu Hakkında - Tahir İlköğretim Okulu Tanıtım - Tahir İlköğretim Okulu Resimleri - Tahir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz ilk olarak 1938 yılında Tahir Köyü�de Eğitim ve öğretime açılmıştır-Daha sonra Tahir Köyü 1998 yılında Belde Olmuştur-Okulumuzda toplam 12 öğretmen görev yapmaktadır Okulumuz bünyesinde 9 derslik bulunmaktadır ve her sınıf Düzeyinde sadece A şubesi ile 1 Müdür Odası, 1 Araç-gereç odası, 2 Öğretmen odası ve 4 Tuvalet mevcuttur Okulumuz sobayla ısınmaktadır Yakıt olarak kömür kullanılmaktadır Okula ait 3 adet sobalı lojman vardır ancak 2008 yılında Tahir Belediyesi tarafından kaloriferli merkezi sistemli 3 katlı bir lojman yapılarak ve öğretmenlere tahsis edilmiştir Okulumuzda Bilgi, Resim, Şiir, Komp, Müzik gibi konularda Çeşitli yarışmalar ve şenlikler yapılmaktadır Ayrıca Sene sonunda okul personeli ile geziler, okul pikniği ve okul turnuvası gibi organizasyonlar yapılmaktadır Bunların dışında Öğrenci ve velilere yönelik Meslek tanıtma, test tekniği, ergenlik dönemi sorunları ve grip gibi güncel konularda çeşitli seminerler verilmektedir Tahir İlköğretim Okulu Ağrı Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tahir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tahir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tahir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tahir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / ELEŞKİRT Adı: TAHİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tahir Beldesi Eleşkirt Telefon Numarası: 4727142096 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/04/04/622862/ biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|