|
|
Konu Araçları |
akçadağ, alikbaylar, ilköğretim, malatya, okulu, taşevler |
Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu Malatya Akçadağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu Malatya AkçadağTaşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu Resimleri - Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu Hakkında - Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu İletisim - YTaşevler Alikbaylar İlköğretim OkuluMalatya Akçadağ Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu Malatya Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taşevler Alikbaylar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MALATYA / AKÇADAĞ Adı: TAŞEVLER ALİKBAYLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAŞEVLER KÖYÜ ALİKBAYLAR MEZRASI Telefon Numarası: 4224311083 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: |
|