|
|
Konu Araçları |
ali, buca, efendi, ilköğretim, izmir, okulu, rıza |
Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Buca İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Buca İzmirAli Rıza Efendi İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu İletişim Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1966-1967 Öğretim Yılında GÜRÇEŞME ORTAOKULU adı altında Cengiz Topel İlkokulunda eğitim-öğretime başlamıştır İlk eğitim ve öğretimine 323 öğrenci ile başlamıştır 1967-1968 Öğretim yılında şu andaki binalarına taşınmıştır Okul binamız Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmıştır 1977-1978 Öğretim yılında Lise 1sınıf açılmış ve okulumuz GÜRÇEŞME LİSESİ adını almıştır Okulumuzun ilk Müdürü Cemal ONOĞUR’dur Bundan sonra sırasıyla: Mehmet KARAKAYA, Güler KÖSEOĞLU, Necaver ÖZBAY, Mustafa KÜLCÜ, Ahmet SOMYÜREK, Lütfü ERTUĞRUL, Şadi BOYACI, Ahmet BELCE, Niyazi EVREN, Abdülkadir TELOĞLU, Arslan BAŞOĞLU okul müdürlüğü yapmıştır 2006-2007 öğretim yılından itibaren Gürcan TATI Müdürlük görevini yürütmektedir 1997-1998 Öğretim yılında Yabancı Dil Ağırlıklı bölüm açılmıştır Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : 206/7 Sok no:7/1 Buca İzmir Okul Telefonu : (232) 454 09 04 Okul Fax : (232) 453 11 11 Okul Web : http://wwwalirizaefendiiok12tr Okul E-Mail : Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|