Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, karabekir, kazım, okulu, tepebaşı

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun ilk temeli 05051960 tarihinde atılmış olup; 1960-1961 öğretim yılının başlarında Esentepe İlkokulu’nda (Bu günkü adı TEİ Alparslan ) öğretime başlamış 27111960 tarihinde kendi binasına taşınarak “27 Mayıs İlkokulu” adı altında eğitim-öğretime devam etmiştir12 Aralık 1984 de adı “ Kazım Karabekir İlkokulu “ olarak değiştirilmiştir

1997-1998 öğretim yılında 8 yıllık zorunlu ilköğretim uygulamasına geçilmesiyle adı “ KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU “olmuştur

Okulumuz 2 katlı olup;ağaçlarla kaplı büyük bir bahçeye ve basketbol ve voleybol sahasının bulunduğu geniş bir oyun alanına sahiptir

Okulumuzda şu anda devletimizin politikasında yer alan ve hedefi olan “Normal Öğretim “ şekli uygulanmakta olup; 12 dersliği ve 270 öğrencisi mevcutturDerslik başına 19-20 öğrenci düşmektedirDerslik başına düşen öğrenci sayısına bakıldığında okulumuz Avrupa standartlarını yakalamış,adeta özel okul havasındadır

Okulumuzda insana değer veren, saygı ve sevginin yaşandığı sıcak bir ortam vardır Bu ortamı sağlayan kendini eğitime adamış; çalışkan ve başarılı öğretmenler görev yapmaktadır Bir Müdür , çalışkan 1 Müdür yardımcısına ve 2 destek personele sahiptir
Anasınıfı, Fen laboratuarı, Projeksiyon sınıfı, 20+1 Bilişim Teknolojisi sınıfı, öğretmen odası, kütüphane ve Çok Amaçlı Salonumuz mevcuttur

Okulumuzda Okul Aile Birliği vardır Okulumuzda sosyal faaliyetlere özen gösterilmektedir Folklor, resim, hentbol, masa tenisi, atletizm ve tiyatro çalışmaları yapılmaktadır

Anadolu Üniversitesi ile komşu olmamız nedeniyle; üniversitenin saygıdeğer hocaları ile iletişim içinde bulunmaktayız ve velilerimize konferanslar verilmektedir
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim sağlamak için derslerde TV, VCD, tepegöz, saydam, bilgisayar gibi ekipmanlardan yararlanılmaktadır

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu çalışanları olarak, amacımız demokratik ve katılımcı bir eğitim anlayışını kazandırmak, çalışmayı seven, üretken, düşünen, düşündüklerini korkmadan açıkça ifade edebilen, değişmeyi ve gelişmeyi kendine hedef edinen, araştırmacı, öğrenmeyi öğrenen öğrenci tipi yetiştirmektir

Şimdiye kadar okulumuzda pek çok silahlı kuvvetlerimize mensup general dahil olmak üzere subay, astsubay, çeşitli kurumlarda müdür, eğitimci, avukat, yüksek mühendis, emniyet amiri yetişmiştir

Biz yeni bin yılda önce İNSAN ülküsüyle Toplam Kaliteyi okulumuzda yaşama geçirerek en iyisini yapmak daima hedefimiz olacaktır Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin koruyucusu insan yetiştirmeye devam edeceğiz

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2223222002
Okulun Faksı: 2223232046
Okulun Adresi: SÜTLÜCE MAHİSTİKLAL ÇIKMAZI NO8 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://kazimkarabekir26mebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968719@mebk12tr
Okulun Müdürü: Mehmet ÇETİN
Okulun Öğretmen Sayısı: 15
Okulun Öğrenci Sayısı: 255
Okulun Derslik Sayısı: 12
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza 2 numaralı dolmuş ve otobüsler ile gelinebilir Okulumuz Sütlüce Mahallesi Okul Sok NO:8 Eskişehir/Merkezdedir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com