|
|
Konu Araçları |
aktaş, balçova, ilköğretim, izmir, kutlu, okulu, vali |
Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Balçova İzmirVali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu İletişim Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 1 Şube Sayısı 35 Öğretmen 60 Öğrenci Sayısı 883 Memur 1 Derslik Sayısı 21 Yardımcı Hizmetli 1 Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 3 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 2 Konferans Salonu 1 Spor Salonu - Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Balçova Okulun Adı : Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Okul Adresi : Korutürk Mah Murat sk No: 8 BALÇOVA/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 2777189 Faks Numaraları : 0 (232) 2776172 E-mail Adresi : kavio@mynetcom Okulun Web Adresi: valikutluaktasioomebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|