Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiğli, ğiniz, ilköğretim, izmir, okulu, selim

Selim Diniz İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selim Diniz İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Selim Diniz İlköğretim Okulu Hakkında - Selim Diniz İlköğretim Okulu Tanıtım - Selim Diniz İlköğretim Okulu Resimleri - Selim Diniz İlköğretim Okulu İletişim

Selim Diniz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun arsası ,Hicri 1307 yılında FİLDRİNA’DA doğan, uzun süre belediye ve tekelde memurluk ve kısa bir süre de öğretmenlik yapan, 80000TL ‘ye dairesini satıp arsa alan Selim DİNİZ tarafından bağış yapılmıştır

Okulumuz A Blok binası ile 1969 yılında Selim Diniz İlkokulu olarak eğitim öğretime açıldı 1992 yılında Selim Diniz İlköğretim Okulu olarak 8 yıllık temel eğitime başladı

1988 yılında Hayırsever Ali ÖZTÜRK tarafından Ali ÖZTÜRK çok amaçlı binamız yaptırıldı ( C Blok) Burada kütüphane, idari odalar, fen laboratuvarı ve bir adet çok amaçlı salon bulunmaktadır 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında Öğrenci sayısının çok fazla olmasından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından B Blok (Ek bina) yaptırıldı

Okulumuz 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında öğrenci sayısının en yoğun dönemini yaşamaktadır Acil olarak ek bina veya çevrede bir okul açılması gerekmektedir

Selim Diniz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Çiğli
Okul Adresi : 8208 SOKAK NO:2 YENİMAHALLE Çiğli İzmir
Okul Telefonu : 0 232 386 47 40
Okul Faks : 0 232 376 39 59
Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/25/288646/indexhtml
Okul E-Mail : 288646@mebk12tr
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Selim Diniz İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com