|
|
Konu Araçları |
çiğli, ğiniz, ilköğretim, izmir, okulu, selim |
Selim Diniz İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selim Diniz İlköğretim Okulu Çiğli İzmirSelim Diniz İlköğretim Okulu Hakkında - Selim Diniz İlköğretim Okulu Tanıtım - Selim Diniz İlköğretim Okulu Resimleri - Selim Diniz İlköğretim Okulu İletişim Selim Diniz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun arsası ,Hicri 1307 yılında FİLDRİNA’DA doğan, uzun süre belediye ve tekelde memurluk ve kısa bir süre de öğretmenlik yapan, 80000TL ‘ye dairesini satıp arsa alan Selim DİNİZ tarafından bağış yapılmıştır Okulumuz A Blok binası ile 1969 yılında Selim Diniz İlkokulu olarak eğitim öğretime açıldı 1992 yılında Selim Diniz İlköğretim Okulu olarak 8 yıllık temel eğitime başladı 1988 yılında Hayırsever Ali ÖZTÜRK tarafından Ali ÖZTÜRK çok amaçlı binamız yaptırıldı ( C Blok) Burada kütüphane, idari odalar, fen laboratuvarı ve bir adet çok amaçlı salon bulunmaktadır 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında Öğrenci sayısının çok fazla olmasından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından B Blok (Ek bina) yaptırıldı Okulumuz 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında öğrenci sayısının en yoğun dönemini yaşamaktadır Acil olarak ek bina veya çevrede bir okul açılması gerekmektedir Selim Diniz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8208 SOKAK NO:2 YENİMAHALLE Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 386 47 40 Okul Faks : 0 232 376 39 59 Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/25/288646/indexhtml Okul E-Mail : 288646@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Selim Diniz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|