Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, inönü, okulu, polatlı

İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Inönü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Inönü İlköğretim Okulu Resimleri - Inönü İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇESİ

Okul Polatli Ilçesi Dogu yönünde ve Istiklal mahallesinde bulunmaktadir Ankara-Eskisehir karayolunun sehir çikisinin sonuda sag tarafta, sehir girisinin sol tarafinda askeri bölgenin karsisinda yer almaktadir
Okulun bulundugu yer 7736 metrekarediru yerlesim alani etrafi iate duvari ile çevrilmis, olup,çift bina oturumundadirOkulun arsasi ilçe sakinlerinden Mehmet Fevzi AKSOY tarafindan bagis olarak verilmistirOkulun insasi 1982 Yilinda bitirilmis olmasina ragmen 1982/1983 Egitim-Ögretim yilinda hizmete açilmistir1983-1984 Egitim-Ögretim yilinda 208 Ögrenci , Alti ögretmenle normal egitime baslamistir
Okulun binasi bodrum,Zemin ve üst kattan olusmaktadir Elektrik,su kanalizasyon sehir sebekesine baglanmistirOkulun isinma sekli kaloriferlidir Fueloil kullanilmaktadir
Binanin kullanim sekli Bodrum katinda kazan Dairesi,Depo,kömürlük ve Is teknik Atölyesi ve Araç Gereç odasi bulunmaktadirGiris zemin katinda ise üç derslik, Tuvaletler, memur odasi Müdür, Müdür yardimcisi odalari bulunmaktadirÜst katta ise Dört derslik ,ögretmenlar odasi ve Tuvaletler bulunmaktadir
Okulun Bahçesinde agaçlandirma ve yesillendirme çalismalari yapilmistir
Okulumuz ikinci ek binasi Dünya Bankasi finansmani ile ayni arsa üzerine 2002 Yilinda insaatina baslanilmis 15/01/2003 Tarihinde geçici kabulü yapilmistir Okul 2002/2003 Ögretim yilinda malzeme ihtiyaci tamamlanamadigi için ögretime açilmamis Ek binamiz l4 derslikli olup, Anasinifi,fen labaratuvari,bilgisayar labaratuvari, islik,çok programli salon,siginak ,idari kisimlar ve kantini bulunan moderin sistem ve cihazlarla donatilmis, müdür bir müdür yardimcisi,l7 Ögretmen , bir memur ve bir hizmetli kadrosu ve 380 Ögrenci bulunmaktadir Milli Egitim Müdürlügü tarafinda malzemesi tahsis edildiginden 2003/200 4 egitim ögretim yilida hizmete açilactir

VİZYONUMUZ

İSYORUZ Kİ;;
"BİLGİYE ULAŞMAYI BİLME" DAVRANIŞINI KAZANDIRMAK
(TEMEL HEDEF KABUL EDİLSİN)
VELİLER DE OKUL PROGRAMININ DÜZENLENMESİNE KATILSIN
HER FARKLI FİKRİ, ÖĞRENME DENEYİMİ OLARAK GÖREN ÖĞRENCİLER YETİŞSİN,

OKULUMUZDA YARIŞMA DEĞİL İŞBİRLİĞİ İLE ÖĞRENME
TEMEL KABUL EDİLSİN
HER ANLATMANIN ÖĞRETME OLMADIĞI
HER DİNLEMENİN DE ÖĞRENME OLMADIĞI BİLİNCİNE SAHİP ÖĞRETMENLER,
OKULUMUZDA YENİ ÖĞRETİM PROGRAMLARI HAZIRLANIRKEN,
ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL FARKLILIKLARI VE BECERİLERİ DE DİKKATE ALINSIN

OKULUMUZ YARATICI DÜŞÜNCEYİ VE BUNUN ORTAYA KONMASINI DESTEKLESİN

MİSYONUMUZ

BİZLER;
FARKLILIKLARI ZENGİNLİK OLARAK GÖRÜRÜZ,
ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME COŞKUSU VERİRİZ
OKULUNDAN VE OKULUNUN ÖĞRENCİLERİNDEN
GURUR DUYAN ÖĞRETMENLERİZ,

EKİP RUHUYLA HAREKET EDERİZ
KENDİNE GÜVENEN,
ESNEK DÜŞÜNEBİLEN BİREYLER
YETİŞTİRMEK İÇİN ÇABALARIZ

OKULUMUZDAKİ; PROBLEMLERİ KONUŞMAKLA KALMAZ,

ONLARI ÇÖZERİZ

ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİ ETKİLEYECEK ÖNEMLİ; KARARLARIN ALINMASINDA

TEMSİLCİLERİ İLE KATILMASI İÇİN

UFKU AÇIK, GENİŞ DÜŞÜNEBİLEN İNSANLAR İÇİN VARIZ
Inönü İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Inönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Inönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Inönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Inönü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: INÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yenimahallesi Karayolu Altı Polatli/Ankara

Telefon Numarası: 3126255756

E-mail Adresi: 331604@mebk12tr

Web Adresi: ANKARA - POLATLI - İnönü İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com