|
|
Konu Araçları |
75yıl, bebekli, bilgileri, ilköğretim, kula, manisa, okulu |
Bebekli 75.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekli 75.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaBebekli 75Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Bebekli 75Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Bebekli 75Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Bebekli 75Yıl İlköğretim Okulu İletişim Bebekli 75Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz arsası 6959m olup köy halkından Ali Osman EROĞLU tarafından bağışlanmıştırOkul binasını köy halkı imece usulü ile 1944 yılında yapmıştırBu ilk yapılan okul 1978 yılına kadar eğitim öğretime devam etmiştir1978 yılında devlet 3sınıf 1 irade odası 1araç odası olan okul ile 1 lojman yaptırmıştırYeni bina yapıldıktan sonra eski bina terk edilmiştir1992 yılında devlet tarafından ek 1 bina yapılarak derslik sayısı 4 olmuştur1995 yılında ilçe milli eğitim müdürlüğünün katkılarıyla bir bina daha yapılmış derslik sayısı 5 e çıkarılmıştır1999 eğitim-öğretim yılında yine devlet tarafından 9 derslikli 3 katlı bir bina yapılarak derslik sayısı 14 e çıkarılmıştır 15/05/2002 tarihi itibariyle birden sekize kadar ilköğretim olarak eğitim-öğretim hayatını sürdürmüştür 2006 yılında okulumuza Kula Kaymakamı Hüseyin CANSEVEN tarafından 4 derslik ve yemekhane olarak ek bina ilave edilmiştir Okulumuz 2010/2011 eğitim-öğretim yılına 16şube ve 397 öğrenci ile öğretimine devam etmektedir Bebekli 75Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (236) 8311027 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bebekli Köyü Okulun Web Adresi: http://bebeklimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 392331@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bebekli 75Yıl İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|