|
|
Konu Araçları |
antalya, emel, ilköğretim, merkez, okulu, sevgi, taner |
Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu Hakkında - Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu Bilgileri Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: EMEL SEVGİ TANER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Meltem Mah3845 SokAntalya Telefon Numarası: 2422372808 Faks Numarası: 2422377989 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|