Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilecik, bilgileri, dursun, fakih, ilköğretim, kure, okulu, söğüt

Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Bilgileri Söğüt Bilecik

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Bilgileri Söğüt Bilecik

Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Resimleri - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Hakkında

KÜRE DURSUN FAKIH İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

Daha aydınlık bir gelecek için

Atatürk'ün gösterdiği "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" hedefinde durmadan ilerliyoruz

Başarı hedeflerimize ulaşmak için her türlü kaynağı kullanırız, bu amaçla farklı bilgi pencerelerinin açılmasını sağlarız Geçmişi bugünü ve geleceği birlikte düşünerek karşılaştığı problemlere çözüm yoları arayan ve bulduğu çözümleri hemen uygulamaya koyan bireyler yetiştirmek, onlara karşı duyduğumuz sorumluluğun en önemli göstergesidir

KÜRE DURSUN FAKIH İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

Çocuğun ve ailesinin etkin katılımı esastır

Çocuğa verilen eğitim programı onun gereksinimlerine uygun olmalıdır

Çocukların gereksinimlerini karşılamak amacıyla demokratik eğitim anlayışına uygun eğitim ortamları hazırlanır

Çocukların Türkçe' yi güzel konuşmalarına gereken önem verilir

Eğitimde çocuğun kendine güven ve saygı duyması sağlanır özdenetim becerileri kazandırılır

Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Bilecik Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KURE DURSUN FAKİH İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Küre Dursun Fakih ilköğOk Süğüt/Bilecik

Telefon Numarası: 2283653008

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 245628@mebk12tr

Web Adresi: BİLECİK - SÖĞÜT - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com