|
|
Konu Araçları |
ibrahim, ilköğretim, izmir, kocagöbek, menderes, okulu, şehit |
Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Menderes İzmirŞehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu İletişim Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İzmir İli Menderes İlçesi Tekeli Beldesinde bulunmaktadır Beldemiz Menderes’e 11 km, Pancar’a 4 km, İzmir’e 31 km uzaklıktadır Beldemizin nüfusu 3500 kişi civarındadır Genellikle çiftçilikle uğraşılan beldemizde tütün, buğday, mısır üretilmektedir Seracılık ise son yıllarda önemli artış göstermektedir Okulumuzun kuruluşu eski olmakla birlikte yeni binasına 1992 yılında kavuşmuşturNormal öğretim yapılmaktadır350-400(değişken olmakla birlikte ortalama) civarında öğrenci ile eğitim öğretim sürdürülmektedirOkulumuza taşımalı kapsamında öğrenci gelmemektedir Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: (232) 7966032 Okulun Faksı: (232) 7966032 Okulun Adresi: Tekeli Kasabası Okulun Web Adresi: İZMİR-MENDERES (Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Ok) Okulun E-Posta Adresi: tekelimem35@hotmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza ulaşım oldukça kolaydırOkulumuza atanan öğretmen arkadaşlarımız İzmir'in her yerinden önce Menderes'e 508 nolu otobüsle gelecekler Daha sonra 718 nolu Menderes-Torbalı otobüsleriyle beldemize ulaşabilirler Ayrıca Bulgurca Minibüsleriyle de okulumuza rahatlıkla ulaşabilirler Gaziemir - Menderes 15 dakika sürer Menderes-Tekeli 15 dakika sürer Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|