|
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, mehmetcik, merkez, okulu |
Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Merkez Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Merkez AmasyaMerkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERKEZ Adı: MERKEZ MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mehmetçik llköğretim Okulu Helvacı Mah Amasya Telefon Numarası: 3582420284 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|